+38 (048) 703-06-64

+38(097)-910-44-60

Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration

Про студію

Студія дизайну «LES STORES» займається текстильним оформленням інтер'єрів і пошиттям штор вже більше 15 років. За цей час ми встигли гарно зарекомендувати себе в Одесі і набратися досвіду.
Наша команда — це професійні дизайнери, майстри та майстрині, які вкладають у свою роботу частину своєї душі. Завдяки компетентним спеціалістам і великому вибору якісних тканин різної цінової категорії , ми беремося за проекти будь-якої складності і реалізуємо будь-які креативні ідеї.
Наші послугиДля того, щоб створити неповторну і максимально комфортну атмосферу у вашому домі, ми пропонуємо комплексний підхід:● Пошиття штор● Підбір тканин● Підбір карнизів● Монтаж і навішування● Догляд та хімчистка
Переваги студіїКоманда студії «LES STORES» пропонує повний спектр послуг з текстильного оформлення від візуалізації до монтажних робіт і декору
Ми дуже цінуємо наших замовників, тому дуже прискіпливо підходимо до кожного проекту. Наші дизайнери допоможуть підібрати необхідний матеріал, який влаштує по якості та ціні.
Вартість штор прораховуються індивідуально, згідно погодженому з вами ескізу.
Зв'язатися з нами ви можете за номером, вказаному на сайті або завітайте до нашої студії в Одесі на Малій Арнаутській.

Illustration

ТКАНИНИ ДЛЯ ШТОР

Illustration

АКСЕСУАРИ

Illustration

КАРНИЗИ

Illustration

СОНЦЕЗАХИСНІ СИСТЕМИ

Illustration

ПОКРИВАЛА

Illustration

ГОТОВІ ШТОРИ

"Текстиль відіграє ключову роль у створенні затишного і гарного інтер'єру. Правильно підібрані елементи декору здатні не тільки доповнити стиль, але і внести свій шарм, підкреслити вашу індивідуальність."

LES STORES

Готові почати?

Дякуємо!

Дизайнер зв'яжеться з вами найближчим часом.

Can't send form.

Please try again later.

Made with